Våra träd och växter

I de olika kategorierna under menyn ovan kan du läsa vad som växer i vår trädgård. Sidorna är under uppbyggnad och kommer att kompletteras allt eftersom. Ser du något på en bild som du undrar över, bara fråga, jag svarar på din kommentar.

Jag vet vad det är som växer i trädgården till i alla fall 90%, men inte exakt var det är planterat. Därför får jag vänta, se och anteckna. Det tar tid att skapa ett register, men det var en av anledningarna till att jag startade den här bloggen. Jag vill kunna komma åt mina växtlistor var jag än befinner mig.

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s