Skiss över trädgården

Här är en skiss över vår trädgård där du kan se hur den är uppbyggd och var de olika planteringarna och rabatterna finns. Trädgården är lite drygt 31 x 31 meter. Klicka på skissen för att se den i ett större format! Poolen ligger på södersidan av huset och Stora trädäcket i väster. Alla halvgenomskinliga gröna cirklar är träd eller större buskar.

Skiss uppdaterad juni 2020. Undrar du hur skissen är gjord, läs gärna kommentarerna här nedan. Jag har också gjort ett inlägg med steg för steg-instruktioner hur man gör en liknande skiss. HÄR hittar du det.

HÄR kan du se drönarbilder på hur vår trädgård ser ut från ovan.

27 juni 20 ovanbilder 6 minskad

 

4 tankar på “Skiss över trädgården

 1. Instämmer med Åsa. 🙂 Mycket prydlig och tydlig, dessutom med skal givet mått på hur stor trädgården är. Tummen upp för det!
  Och visst funkar även handskissade, absolut inget fel i det men många glömmer just bort att ange storleken på deras trädgård / måtten på rabatterna.

  Nu till saken.. Vad har du använt för ritprogram ? Om man får lov att fråga så fräckt, så här direkt. :/ 😉

  Hälsningar från Högesta’, Ystad
  Salla

  • Tack tack! Absolut, visst får man fråga det! 🙂 Skissen är gjord i powerpoint… Jag har utgått från en pappersskiss och sedan lagt ett jättelikt ”mosaikpussel” på datorn med grafiska figurer för att forma alla konstiga former i trädgården. En rabatt på skissen kan alltså bestå av allt från ett par till över 20 olika småbitar i samma färg som ligger delvis ovanpå varandra för att ge en helhet. Jag är total novis på powerpoint, men det tog mig ändå inte mer än motsvarande två arbetsdagar att göra skissen. Så det är bara att ta ett ritprogram man har tillgång till och testa. Det går ju alltid att backa i processen när det blir fel. Lycka till!

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s