Trädgårdsmässa i Malmö nästa helg

Även om det är svinkallt utomhus och det kom åtta centimeter blötsnö häromdagen vill jag ändå tro att våren är på gång. Som tur är för vårkänslorna ska jag på trädgårdsmässan Skånsk Trädgård lördagen 2 mars! Då hoppas jag verkligen få en dos med blomsterglädje och många nya idéer till trädgården. Min favorit bland trädgårdsjournalisterna, Gunnel Carlson,  ska vara konferencier och bara det är ju jättekul. Spanade in utställarlistan och det kommer att bli svårt att inte åka hem med lite för många inköp känner jag…

6 tankar på “Trädgårdsmässa i Malmö nästa helg

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s