Julrosor i november

När allt annat i trädgården mest påminner om en gråbrun monokrom sörja, då är det lätt att glädjas åt kritvita julrosor som sträcker sig upp mot en blek novembersol. Den första blomman har redan blommat över, men nu kommer allt fler knoppar. De andra plantorna väntar tjurigt på våren, men under bladen växer stora tuvor med fröplantor från förra året. Ska bli intressant att se vad det blir för blommor på de större fröplantorna som kanske blommar för första gången i år.

   Julrosen för en vecka sedan.

   Julrosen i dag.

   Och här är alla småplantorna!

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s