Fasanbesök!

För första gången (som jag vet om) fick vi idag besök av inte mindre än tre fasaner! De gick inne i vår pionrabatt och letade mat, verkade som de åt från fröna på kopparlönnen bland annat. Jättefina var de och jag var så glad att jag lyckades ta foton på dem genom fönstren på ovanvåningen. Vi har tio centimeter snö lite drygt och har haft minus 14 grader som mest nattetid, så det är klart att de stackarna letar mat var de kan finna den. Ibland är jag ovanligt glad åt att vi har en trädgård med mycket ätbart vintertid.

fasan1 Fasan 2 fasan 3

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s