Pyssel inför trädgårdsmässan

Nu är programmet äääntligen släppt på trädgårdsmässan Skånsk Trädgård i Malmö! Begriper inte varför de seghållit på det tills in i det sista, men nu gick det äntligen att kolla vilka som ska föreläsa. Jag hittade raskt inte mindre än tre föredragshållare jag vill lyssna till:

Peter Englander (från Apotekarns trädgård i Simrishamn) berättar om hur en trädgård blir till, Gunnel Carlson berättar om Tusen Trädgårdar och vad som händer när man visar sin trädgård och så berättar Anette Nilsson om köksträdgårdar. Ska bli jättekul att lyssna till dem!

För att visa min kärlek till trädgårdslivet pysslade jag lite i går kväll också… Här är min brosch som jag tänkte ha på mig under mässan. Så ser du en kvinna i mässvimlet med den på kappan så kom och säg hej vetja! 🙂

love garden 1 love garden 2 love garden 3

4 tankar på “Pyssel inför trädgårdsmässan

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s