En blommande vägg – a living wall i Birmingham

När jag minst förväntade mig det dök det upp något intressant. Mitt i ombyggnadsröran kring Birminghams järnvägsstation New Street Station fick jag plötsligt syn på det här:

grön vägg green wall 3

En blommande vägg, a living wall, mitt i allt det gråa. Helt underbart! Mer sådant i våra storstäder tack! Vi var på väg till vårt tåg efter en dags shopping, så jag hann bara ta några snabba bilder, men den var planterad med gräs, lila nävor och vad som eventuellt kan ha varit gulmåra? Det var fler växter, men alla kände jag inte igen. Är det någon av er som läser som ser vad mer som växer där får ni gärna kommentera.grön vägg green wall 2
På den här närbilden syns lite av nätet bakom plantorna.grön vägg green wall 4Hela väggen är dessutom planterad så växterna bildar ett fint mönster. Så snyggt!grön vägg green wall 1Ytterligare en bild på den fina väggen.

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s