Trädgårdsprojekt 2013

Efter att ha spenderat fyra somrar med att göra om hela baksidan av trädgården: flytta träd, manshöga buskar och fler perenner och vårlökar än vad jag egentligen så här efteråt vill komma ihåg, grävt ur hundratals skottkärror med usel jord och byggt ett stort trädäck, byggt åtta upphöjda odlingsbäddar och kört in minst lika mycket ny bördig jord och tippat i dem, lagt nya gångar och kört in skottkärra efter skottkärra med singel, och som kronan på verket till slut fått i ordning på poolen så känner C och jag att sommaren 2013 hade det varit ganska skönt att bara, ja, vara. Bada lite i den där poolen, lata oss i var sin solstol på trädäcket, grilla lite på kvällen och kanske, ljuva tanke, börja äta frukost i bersån igen…

Men några projekt finns förstås ändå på listan: jag ska flytta björnbärsplantorna vid lilla trädäcket inför projekt ny trädgårdsbod, se till att min tjusiga vitlysing inte rymmer genom att plantera den i en hink i rabatten, lägga om delar av gången vid fågelhuset för att ge den japanska lönnen lite mer svängrum, flytta en klematis som står fel och lite sådant.

Och 2014, då är vi back in business igen. Då ska vi riva vår nuvarande trädgårdsbod, bygga en ny och intill den bygga ett växthus. Men mer om det senare…

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s