Att fånga de små ögonblicken i livet

Att trädgårdera, som Henrik Valentin tycker vi ska kalla det vi gör i trädgården, är mitt sätt att leva i nuet och ta vara på de små ögonblicken i livet. Att längta efter första rosen, njuta av en nyplockad morots söta smak och följa den surrande humlans flykt från blomma till blomma. Livets väg är ibland lite krokig och har hinder på vägen, men jag har lärt mig att aldrig ge upp mina livsdrömmar.

Fler tolkningar på veckans tema Carpe diem – fånga dagen i Blommig fredag hittar du här.
trollslända
Fånga dagen – det gör jag ofta med kameran i min hand. Här en av trädgårdens trollsländor på besök i lavendeln.

20 tankar på “Att fånga de små ögonblicken i livet

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s