Gillar mitt våriga köksfönster

I år är jag så nöjd med vårt köksfönster, det är precis så ”vårigt” som jag vill ha det så här i brytpunkten mellan vinter och vår.
vårfönster
Det har blommat och blommat hela februari, nu är vi inne i mars och än är det inte slut på knopparna! På fönsterbrädan samsas kattens ampellilja med min återblommande vita brudorkidé, vit engelsk pelargon, myrten, stjärnlök Ornithogalum balansae, saint paula och den söta sommarsnöklockan Leucojum aestivum. Både stjärnlöken och sommarsnöklockan ska jag plantera ut i Lundområdet så småningom när de har blommat över. Men ett tag till njuter jag av deras söta blommor i köket.

 

4 tankar på “Gillar mitt våriga köksfönster

  1. Det förstår jag att du gör, tycker om ditt fönster, för det gjorde jag på studs! Och det händer ju att man står där i köket och filosoferar lite ibland.
    Agneta kram

    • Mmm, det är så skönt att sitta där och titta på allt som blommar, drömma sig bort lite till varmare månader och ignorera de iskalla vindarna där utanför… Kram Kristina

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s