Ett fält av blommande solar

Dagens Blommig fredag har tema Solen. När solen skiner hittar du inte mig utsträckt i en solstol på Stora trädäcket, tvärtom. Med känslig hud är solen ibland min värsta ovän, men just därför uppskattar jag de skuggiga områdena väldigt mycket i vår trädgård. Det  finns alltid ställen för mig att fixa och rensa på, i lätt skugga, men där jag kan känna värmen från solen.

Idag får du inte se soliga bilder från vår trädgård, utan i stället något som jag spontant kom att tänka på när jag fick reda på vad denna veckans tema skulle bli. Solrosor. Ett helt fält närmare bestämt, strax utanför St Nazaire i Frankrike. Mer sol än så blir det inte, i alla fall inte för mig.solrosfält 2

solrosfält 1

16 tankar på “Ett fält av blommande solar

  1. Otroligt! Det måste ha varit en mäktig känsla att vara där och titta ut över ett hav av solrosor. Vilka härliga bilder.

    Önskar dig en riktigt skön helg!

  2. De solarna blir jag alltid glad av. Vill gärna ha ett gäng i trädgården – de är fantastiska snittblommor. Bra att någon inte sitter i solstolen utan inspirerar istället! 😉

    Kram Carina

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s