Snödroppar in the green

Våra snödroppar har i det närmaste dött ut. Lite för kallt, blött och skuggigt är nog svaret på frågan varför. I år kom bara en ynka handfull upp i rabatten vid ingången. Så vad gör man då? Jo, man frågar M som har tuva efter tuva med snödroppar växandes vilt i sin hage. Snödroppar tillhör ju de lökväxter som mår bäst av att planteras in the green.

snödroppe 3 snödroppe 2 snödroppe 1

En jättetuva väntar nu här hemma på att bli isärdelad och utplanterad. På nytt ställe denna gång… Det får bli i vårlöksområdet i Dagliljerabatten där julrosorna växer. Tror och hoppas att det ska fungera bättre. Och nästa vår hoppas jag få njuta av en hel matta med snödroppar!

2 tankar på “Snödroppar in the green

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s