Vårteckensspaning i Göteborgs Botaniska

I dag blir det inte den sedvanliga vårteckensutmaningen, den får vänta tills i morgon eftersom det var skymning när vi kom hem…

Vi har varit på en fem dagar lång minisemester till Göteborg med omnejd. Jag har hunnit med mycket: hämta växter hos mamma, säga hej till bloggkompisen Carina (tack än en gång för den fina växtgåvan!), njuta av blomprakten i Botan och se Peter Korns fascinerande odlingar. Det kommer fler inlägg om lite av detta under veckan.

Jag börjar med lite foton från Botaniska där blomprakten både i rhododendrondalen, klippträdgården och vitsippsdalen är helt underbar just nu. (Som vanligt, tycker du bilderna bläddrar för snabbt, tryck stopp och bläddra fram i egen takt.)

Detta bildspel kräver JavaScript.

8 tankar på “Vårteckensspaning i Göteborgs Botaniska

    • Ja, underbart! Är ledig i dag, måndag, och har redan varit ute i trädgården och gått en runda. Nu väntar frukost och sedan en lång dag i trädgården! Kram Kristina

  1. Oh, kära gamla Botan, bodde jag nära tidigare och var ofta där, jag känner igen varenda buske tror jag och jag uppskattar verkligen bilderna och så fick du med mina skunkkallor också. Så många gånger jag stått och tittat och tänkt, ”nu tar jag en” – jag har naturligtvis inte tänkt det på riktigt och har aldrig gjort det, men……
    Agneta kram

    • *Fniss* Visst kan man tänka så ibland! Det var länge sedan jag var i Botan nu, jag var i Göteborg oftare förr om åren av olika skäl, men just därför var det så underbart att få gå där några timmar igen. Kul att du också fick bli lite nostalgisk! Kram Kristina

  2. Varsågod! Kul att du hann med en runda i Botaniska. Jag tog kompis och dotter och var där på torsdagen. Fantastisk promenad… ..kanske mest efter regnet. Kram, Carina

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s