Kärlek, vänner och nya löften

Det har varit en intensiv vecka fylld av förberedelser.

I fredags firade min man och jag vår 10-åriga bröllopsdag och i går lördag var det fest med nya och gamla vänner hemma i trädgården. Bland gästerna fanns även vår präst som vigde oss den där augustidagen 2003 och inför våra vänner förnyade vi i går våra äktenskapslöften. Det var ett sådant där magiskt ögonblick, att stå där i trädgården med sin man och för en kort stund bara fokusera helt på kärleken som binder oss samman. Vår präst uppmanade oss bland annat att inte glömma stoltheten att det är vi två och nyfikenheten för varandra.bröllopsdag

Vid vigseln för tio år sedan fick vi en en fröpåse med Brinnande kärlek (även kallad studentnejlika) av vår präst. Plantorna växer och frodas i Dagliljerabatten, framför Ullungrönnens mörkgröna grönska, och varje gång jag går förbi och ser de knallröda blommorna tänker jag på den där dagen när vi lite nervösa skred fram till altaret. Det är bra med påminnelser i vardagen, inte minst blommande sådana.

Bordsdekorationerna på festen var en explosion i sensommarfärger och såg ut så här:Bukett 1


Buketterna bestod av zinnia ‘Oriole’ och ‘Sunbow mixed’, lejongap i blandade färger, lavendelkvistar, stenkyndelkvistar, rankor med klematis ‘Summersnow’ samt grönt från pion och sparris-plantor.

6 tankar på “Kärlek, vänner och nya löften

  1. Så lätt för många att fokusera på det som kanske inte alltid är så kul i en relation. Tror det är jättebra att återkomma till det braiga också. Och att påminna varann och sig själv om vad man lovat under festliga former. Heja ER! Kram, Carina

    • Tack tack! Jo, det var lite så vi kände. C och jag har haft 15 fina år sedan vi träffades, varav 10 som gifta, och vi har upplevt både glädje och sorg, lycka och grått vardagsliv. Vi behövde en nystart och när vi upptäckte möjligheten att förnya löftena kändes det med ens så självklart. Kram Kristina

    • Tack tack! Jag kan verkligen rekommendera det, det var väldigt speciellt att återuppleva den där ”det är bara du och jag för alltid”-känslan igen. Vi hade ändrat löftena så de passade nu, 10 år senare, och det bidrog till att det blev så fint. Kram Kristina

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s