En färgstark bukett i oktober

Det är den andra oktober och fortfarande finns det gott om blommor i trädgården att ta in. Kunde inte motstå att plocka in en fin höstbukett. Den består av lejongap, alunrot, sparris, lavendel, kärleksört, irisblad, ormrot med mera. Den lätta frost vi hade i förra veckan och i natt har inte rått på de här blommorna och det är jag glad för.

14 tankar på “En färgstark bukett i oktober

 1. Vacker bukett, de där sista buketterna är lite extra lyxiga. Man vet ju aldrig om det är den sista… ..eller inte. Kram från Carina

 2. Vilken vacker bukett! Jag tänkte faktiskt i dag att jag borde göra en bukett, innan det är försent. Hoppas det finns material även i morgon!
  Kram
  Katarina

 3. Vacker bukett och så fint presenterad. 🙂

  Sv: MIn skugglilja står ju i en brant norrslänt, med rötterna i riktig lerjord. Där verkar det trivas som sagt. Jag hoppas det är platsen som gör att den trivs så att jag inte är lurad av att det är den här sommaren. 😉 Hoppas din också tar sig snart!

  • Tack! Jag hoppas också min skugglilja tar sig snart. Har flyttat den efter två år på ett alltför skuggigt ställe, men den blommar inte i år heller… Suck. Tur jag får titta på din snyggingblomma så länge! 🙂

 4. Men Åh, så fint. Sådana bilder kan man inte se sig mätt på. Hos mig är det i stort sett över, fast om jag letar så kanske jag får ihop något i alla fall. Lite brittsommar efter all frost har vi nu.
  Kram Luna

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s