Höstens vackraste fortsätter blomma

Det är den 3:e november och fortfarande inga minusgrader. I trädgården blommar en del växter på helt obekymrat om att det borde vara snudd på vinter nu. Nästan alla är riktiga långblommare som har blommat snudd hela sommaren eller som har kommit igen med en ny blomomgång nu fram på höstkanten.

Sommarljus, erodium ‘Cezembre’, blanknäva, skugglilja ‘Pink Freckles’, snöflinga, vädd ‘Blue Diamond’, montbretia/höstlilja ‘Lucifer’, ahlströmeria, ros ‘Gislaine de Feligonde’, hybridkejsarolvon, gyllenlack, ringblomma ‘Peach Sherbert’ och klematis ‘Arabella’.

I helgen som gick gifte sig två underbara vänner. På en strand vid ett novemberdisigt hav sa de ja till varandra och det blev en dag full av kärlek, skratt och gemenskap. Precis allt som jag var i som störst behov av just nu. Störst av allt är kärleken.3 nov 14 löv kärlek hjärta kopparlönn

8 tankar på “Höstens vackraste fortsätter blomma

 1. Ja, det är otroligt, t o m här blommar det vidare. Vad trevligt att du fick en varm och rolig helg. Själv har jag inte kunnat göra så mycket p g a en enveten bihåleinflammation.
  Kramar Luna

 2. Härlig höstblomning hos dig, jag håller själv på med ett inlägg med helgens bilder, det är förvånansvärt mycket som forfarande blommar. Skönt att höra att du hade trevligt och var på gott humör i helgen. Hoppas det håller i sig. Det är många som kämpar med att hålla humöret uppe, eller vad man ska säga, men för dig är jag inte speciellt orolig trots allt. Du är både mångsidig och metodisk, du hittar din väg.
  Stor kram
  Marta

 3. Hej Kristina,

  Alltid lika fina inlägg hos dig. Så mycket som blommar fortfarande. Inte heller hos mig har Ullungrönnen sprakat som den brukar. Lite synd, för det är en av höjdpunkterna på hösten.

  Jag tror de flesta av oss känner någon som drabbats av utbrändhet. Resan tillbaka är verkligen olika lång. Jag hoppas att du hann reagera något så när i tid. Tack för att du delar med dig. Jag hoppas bloggen inte blir ett ”måste”, utan kan ge dig värme, gemenskap och en massa postiv bekräftelse.

  Stor kram,
  Maria

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s