Hyacintdoft och andra advent

Det är andra advent och ute småregnar det och blåser. Har tagit det lugnt i helgen efter en lite för intensiv fredag. Känns bättre efter några timmars lugn och ro i myssoffan med en trave trädgårdsböcker som sällskap.

På matsalsbordet ”brinner” ljusen i sina glaslyktor, gillar batteriljus mer och mer, man kan ha dem tända utan att behöva oroa sig för att glömma av dem eller att katten ska komma för nära. Känns tryggt. I den vackra gamla liljekonvaljkrukan från Gustavsberg blommar familjehyacinten och sprider sin väldoft.

dec 14 hyacint o ljus 3

dec 14 hyacint o ljus 2

dec 14 hyacint o ljus 1

Önskar er en bra decembervecka!

8 tankar på “Hyacintdoft och andra advent

    • Ja, gillar verkligen hyacinter, inte minst för doftens skull. Med mig är det väl så att vissa dagar är bättre och andra är det inte. Men det är ju så det är, det tar tid.
      Kram Kristina

  1. Doften är härlig och verkligt julig. Min står kvar på diskbänken… Jag lämnade mammas sk stickfåtölj för omklädning i helgen. Den hade jag som läsfåtölj i klädkammaren när jag växte upp. Ska bli himla kul att få den nystoppad och omklädd 🙂

    Kram, Carina

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s