Det ska böjas i tid…

…det som krokigt ska bli. Här är A som var min följeslagare hela dagen på mässan och tog minst lika många foton som mor sin.
mässa A

Vad sa dottern morgonen efter mässan tror ni? ”Mamma, om du ska åka på något mer med trädgård vill jag följa med”. Då hade vi varit iväg i elva (!) timmar dagen innan och hon hade fått hjälpa mig bära inköpen när vi skulle till tåget.

Nu vill hon ha en egen rabatt. Det finns en bit vid sidan av lekstugan där jag kan ta bort lite marktäckare, så får hon designa sin egen plantering där lite senare i vår. Ska bli intressant att se hur länge intresset för blommor håller i sig, om hon tröttnar eller blir riktigt fast?

Här är två foton som A tog (och som jag helt missade):mässa A1 mässa A2
Det var Ulriksdals trädgård som hade byggt två fina ”tittskåp” där man fick stå på en pall och kika ner i minilandskapen. Längst bak var det en spegel som förvirrade för ögat. Smart och snyggt gjort.

2 tankar på “Det ska böjas i tid…

  1. Så koselig! Akkurat sånt håper jeg å kunne gjøre med min lille jente om noen år. Nå er hun bare syv måneder gammel, men jeg syns det er viktig at hun lærer hvor blomster og bær kommer fra. Vi satser på mye frukttrær, bærbusker og kjøkkenhage så hun kan være med og se at det gror.

    • Det är det bästa, att de får vara med. Alla våra tre barn har varit med i trädgården från det de kunde gå. Det är roligt att gräva i jorden, plocka blommor och äta bär! Och kanske vara med och så ett frö och se det bli till en fin blomma. A är den som är mest intresserad, ska bli spännande att se hur det blir med hennes rabatt i sommar.

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s