Inspiration från trädgårdsmässan i bilder

Här kommer en riktig bildspecial från Skånsk trädgård. Hoppas kunna dela med mig lite av inspirationen jag fick vid besöket. Som alltid med stora mässor så finns det en del som man inte tycker hör hemma där, men jag föredrar att koncentrera mig på det jag gillar, njuta av fina blommor och miljöer, och strunta i resten.

Tycker du att bildspelet går för snabbt, klicka bara på stopp och stega sedan fram bland bilderna i din egen takt.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

 

mässa 13

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s