Nu är det vår!

pensée 1I alla fall i vårt vardagsrumsfönster… Jag köpte mina söta minipenséer för snart två veckor sedan i en from förhoppning att det snart skulle bli lite varmare utomhus. Ja, ni vet ju alla hur det har gått med det.

pensée 3Blommorna har stått i fönstret i kalla klädkammaren, men nu tröttnade jag på att ha dem stående på vänt där, jag vill ju se och njuta av dem. Så fram med krukor, fat och planteringsjord, och nu står de så fint på rad i fönstret. Det där vita som yr i luften ignorerar jag och spanar i stället in alla fina olikheter bland blommorna.

 

2 tankar på “Nu är det vår!

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s