Inlägg nummer 100 + tävling

Ett halvår har gått  sedan jag började blogga om vår trädgård och det här är redan inlägg nummer 100. Tänk vad tiden går fort när man har roligt! 🙂 Tack till er alla som läser här och ett speciellt tack till er som lämnar en kommentar nu och då.

För att fira så lottar jag ut frön av min älsklingsvallmo, den rödsvarta ’Black paeony’. Lämna en kommentar (och har du ingen egen blogg, glöm inte att skriva ditt namn i kommentaren). Jag drar vinnaren 1 maj!

Trädgårdskramar Kristina

svart vallmo 1

13 tankar på “Inlägg nummer 100 + tävling

  1. Kjære Kristina. Hvilken flott gest til dine hagegale venner! For en nydelig bedårende vallmo! Gratulerer med innlegg nr 100 til deg og din blogg i dag! Ønsker deg en inspirerende vår, sommer og høst 2013. Alle årstidene har sin sjarm og vi har mye å se fram til nå fremover! Vi tar en dag av gangen og nyter litt hver eneste dag…ikke sant? Kos deg gjennom den hektiske våren og jeg gleder meg til å følge dine små og store ”happenings” gjennom sesongen! Stor vårklem fra Christin i corneliasverden.wordpress.com

    • Tack snälla du för dina fina ord, vad glad jag blir! Önskar dig en härlig trädgårdssäsong! Nu ska jag ut i trädgården en stund och se vad som har kommit upp idag. Stor kram tillbaka! Kristina

  2. Grattis på 100-inläggsdagen! Jag sådde precis den här vallmon för tre år sedan. Strödde bara ut den på marken och den skötte sig finfint själv. Den blev fantastisk. Året därpå sådde jag den på samma ställe, men det blev nästan ingenting. Det vore roligt att göra ett försök i år igen 🙂

  3. Grattis! Jag vill gärna vara med och tävla!
    Tidigare i vår har jag sått Claus Dalby lila valmo, så dessa nästan svarta skulle kanske kunna bli en snygg matchning!
    Trevlig Valborg!

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s