2 tankar på “Nytt bildspel om trädgården

  1. Underbara honungsros! Fattar inte att jag var utan den i så många år. Kanske för att den har en gul nyans? Jag gillar ju inte så mycket gult i rabatterna. Jaja, jag har den sedan ett par år och den är underbar.

    Ha en fin söndag!
    Kram

    • Nej, jag fattar inte heller hur vi kunde vara utan den så länge! 🙂 Våra är egentligen bara provisoriskt placerade, vi fick flytta dem akut för några år sedan när vi rev ett uterum, men en ros som skickar 4-6 meter långa grenar är egentligen liiite för stort för komposthörnan. Men men. Den är fin där också, så vi får se om vi låter den stå kvar. Ha en fin söndag du också! Kram Kristina

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s