En ny trädgårdsrundtur utlagd

Det är snart mitten på augusti och jag inser att jag helt glömt bort att lägga ut ett bildspel på hur det såg ut i juli… Men bättre sent än aldrig! Under menyn här ovan ”En trädgårdsrundtur i bilder” hittar du många nya foton på vår trädgård och det som växer och blommar där.Stora trädäcket från ovanVy från ovan. En bit av Stora trädäcket  med dahlior, solstolar och vattenblänk i zinkbaljan. På andra sidan grusgången den långa Dagliljerabatten. Det höga trädet bakom dagliljorna är två: Ullungrönnen ‘Dodong’ till vänster och blomsterkornell Cornus kousa till höger.

 

 

7 tankar på “En ny trädgårdsrundtur utlagd

    • Bildspelen är ju även en hjälp för mig själv att komma ihåg vad som blommade var och när i rabatterna. Det är ju så svårt att hålla det i huvudet, bättre med bilder. 🙂 Tyvärr kan jag inte råda över hastigheten som bildspelet bläddrar, det är en liten brist. Kram Kristina

  1. Tack för lyckönskningarna till vår 35 åriga bröllopsdag!
    Vilken fin bild! Och vi har samma växter när det gäller Ullungrönnen och kornus kousa och dagliljor! Härligt med en så fin översiktsbild!
    Agneta kram

  2. Fantastisk rundtur i din velfylte og vakre hage! Du er svært flink med planleggingen ser jeg! Hagen fremstår virkelig som en blomstrende oase med mange flotte rom! Flott jobb:) Fortsatt riktig god sensommer! Klem Christin

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s