Som en fluffig ballerinakjol

Unnade mig en fin bukett med vita ranunkler idag. Älskar denna vårblomma, hur de små hårt slutna knopparna sakta öppnas och vecklar ut sig blad för blad till en stor fluffig ballerinakjol.

vit ranunkel 1

I dag har jag nöjd. Jag har hittat mina gröna kuddar, trägen vinner! Så snart, snart är det allra sista i vår renovering klart. Bara lite sladdar kvar som ska döljas, sedan kan jag visa hur det blev.

P.S Om ni gillar Piet Oudolf och/eller är nyfikna på High Line i NY så sände svt ett program om arkitekterna som förvandlade High Line (och en hel del annat i NY) i kväll. Det är inte så mycket om parken mer än precis i början, men man kan se lite rörliga bilder därifrån och arkitekterna berättar hur de tänkte kring omvandlingen. För att komma direkt till svt play och programmet, klicka här.

12 tankar på “Som en fluffig ballerinakjol

 1. Ljuvliga ranunkler. Förresten jag har glömt säga att din header är jättefin.

  Det där programmet vill man ju inte missa. Tack o lov för play. Tack för tipset!

  Kram,
  Maria

 2. Ranunkler är min favorit vinterblommare alla kategorier tillsammans med anemoner. Kul att du hittade kuddarna och jag ser förstås framemot bilderna!

  Kram, Carina

 3. Det var ett bra program. Ranunkler bara älskar jag, de avlöser varandra här i vasen tills de kommer i rabatten( nästan)
  Ha en fin lördagskväll
  Kram Meta

 4. Underbara är ranunklerna! Jag brukar ha sådana i Lugnet för de håller så mycket längre där än här inne där vi har kaminvärmen som skyndar på alla blommor.

  Hoppas du har en bra helg!
  Kram

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s