En regnbåge av färger i vår trädgård

Det är den 2:e oktober och hösten är definitivt här. Ännu så länge har vi inte haft frost och i trädgården är klotrobinians blad fortfarande ljuvligt ljusgröna och dahliorna blommar fint. Men snart, snart rasslar robiniabladen till marken och dahliorna förvandlas till en svart kletig massa.

Men innan dess njuter jag av vår regnbåge i trädgården. Det här en del av vad som är i blom, visar höstfärg eller är klart att skörda i vår trädgård just nu. (Vill du veta namnet, för bara markören över bilden. Och vill du se dem i större format, bara klicka på någon av bilderna så kommer de upp som ett bildspel.)

Det här var mitt bidrag till veckans tema Färg i Blommig Fredag. Ta gärna en titt på vad som är färgstarkt hos andra där.

Önskar er en fin helg. Här ska maken och jag hämta sten och lägga en ny gång i Trädhörnet (ett av alla projekt för 2014). Hoppas också måla lite till inne i nya boden (just nu känns det som om det går snigelsakta där). Och så var det ju det där med vårlökar också… Jag hoppas på uppehåll och några sköna trädgårdsdagar.

40 tankar på “En regnbåge av färger i vår trädgård

 1. Du har verkligen mycket njutbart i din trädgård. Dessutom så vackert arrangerat kollage och det ser ut som om du fotat alla vid ett och samma tillfälle. Bara det imponerande.
  Ha det så gott i helgen
  Anette

 2. Helt underbart! Så vackert gjort, att börja i lugnaste vitt och sedan stegra sig mer och mer mot färgernas höjder. Jag har njutit av varje bild i storformat. Jag blev extra förtjust i Miscanthus ‘Malepartus’. Och tagetes ‘Vanilla’ ska jag så nästa år. Fröna ligger och väntar.

  Önskar dig en fin helg!

  Kram Anita

 3. Wow! Så mycket som blommar hos dig och vilket fint collage. Snyggt!!!

  Trevlig helg! Jag hoppas på att flytta runt lite växter och plantera lökar.

  Kram,
  Maria

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s