En vårbukett & Glad Påsk!

Önskar er alla en riktigt Glad Påsk med en vårbukett! Hoppas ni får en bra helg med nära och kära, riktigt god mat (och godis) och rejält med trädgårdstid i uppehållsväder.

Vill också passa på att hälsa välkommen till mina nya följare/läsare här på bloggen.

1 april 15 påsk vårbukett vårblommor 1

De små metalläggen är nya, tyckte det var så fina vårmotiv på dem att de kan ligga framme längre än bara nu till påsk. Till vårbuketten har jag plockat doftvioler, lungört, krokus, minipåskliljor, julrosor och ormöga i trädgården. Här har de fått sällskap av köpt hyacint och pärlhyacinter i min samling små glasvaser. Och så måste ju ”Dunis” vara med. Denna lilla påskkyckling som vi för en ständig kamp om att få behålla. Katten tycker den är världens bästa leksak… 😉

1 april 15 påsk vårbukett vårblommor 2

20 tankar på “En vårbukett & Glad Påsk!

 1. Alldeles, alldeles underbart! Vilken ynnest att ha så mycket vackert i trädgården och att få plocka in det till en helt underbar vår/påsk -bukett! Här har precis de första snödropparna slagit ut. Trots att det är det enda som blommar hos mig är jag glad som ett barn på julafton … eller kanske jag skulle säga påskafton 🙂 Dina påskägg är helt ljuvliga. Vilka fantastiska motiv. Dom kan definitivt ligga framme länge och bidra till vårglädjen.

  Jag önskar dig och de dina en riktigt skön påskhelg!

  Kramar
  Anita

 2. Underbart att du redan kan plocka en sådan fantastisk bukett! Här är det lite mellanperiod mellan vintergäck och snödroppar och allt annat. Men hyacinterna, som jag har för första gången i år, är faktiskt nästan utslagna konstigt nog. De ska få sällskap av fler nästa år, är riktigt förtjust i dem!
  Kram
  Elin

 3. Så ljuvliga blommor och vackra ägg! Vilken ynnest att kunna plocka in så många vårblommor från den egna trädgården, härligt!
  Önskar dig också en underbar påsk med mycket tid till det du vill!
  Kram Cathrine

 4. Finfint! Jag har jättesvårt att ta in blommor från trädgården, men idag fällde vi en rönn så jag satte några grenar in en vas. Man måste börjar någonstans.
  Kram
  Marta

  • Tack! Nu står blommorna på köksbordet, krokusarna är utbytta, men allt annat är fortfarande fint. På sommaren är jag dålig på att ta in blommor, men på våren är det skönt att kunna njuta av lite vår inomhus.
   Kram Kristina

 5. Ett riktigt vårkoncentrat på brickan. Så ljuvligt! Inga pärlhyacianter här ännu förutom de fördrivna. Äggen läckra och visst funkar de hela året, men får man ha godis i då… : )
  Glad påsk
  Anette

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s