Magnoliabegäret är väckt!

En alldeles för stor forsythia i rosenrabatten ut mot gatan lever på lånad tid. Jag gillar visserligen blommorna, men den blommar ju bara en vecka! Sedan är det en stor grön buske utan speciellt fina blad resten av året.
forsythia

Har funderat i ett år vad jag ska ha där i stället och nu vet jag: en magnolia. Närmare bestämt en stjärnmagnolia ‘Chrysanthemumiflora’ som blommar redan i april med de mest ljuvliga blommor i svagt rosa… Tänk att gå hemifrån på morgonen och se de blommorna – det är trädgårdslycka det!

Men självklart när jag fastnar för ett träd så är det ovanligt och svårt att få tag på. Det är väldigt underligt det där, det slår aldrig fel! Så det återstår att se om och när jag blir lycklig ägare till ett eget exemplar. Men först ska forsythian grävas upp…

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s