Underbara trädgårdstidningar!

Var i Malmö för några veckor sedan och passade på att frossa i engelska trädgårdstidningar, köpte januarinumren av både Garden Illustrated och The English Garden.
Garden Illustrated 3

Efter att ha dreglat lystet över de fantastiska reportagen i Garden Illustrated bestämde jag mig för att det var dags för en ny prenumeration av denna underbara trädgårdstidning. Det var åtta år sedan sist – och de numren bläddrar jag fortfarande i då och då!
Garden Illustrated 1

I mars får jag första numret. Tyckte faktiskt inte att 49 Pund för tolv tjocka nummer skickade hit med flygpost var sååå farligt, speciellt inte med tanke på att lösnummerpriset i Sverige är 100 kronor! Ser verkligen fram emot att få lite nya uppslag och impulser. Gillar speciellt deras tydliga hänvisningar till vad man ser på bilderna. Det vetenskapliga namnet på varenda växt som nämns står klart och tydligt utsatt, det gör det verkligen så mycket lättare att jaga tag på konstiga växter som väcker ens habegär!
Garden Illustrated 2

I maj ska jag till England och hälsa på en vän från förr. Besök på minst en plantskola står på ”måste göra listan”. Fast det lär inte bli så många inköp med tanke på att jag flyger…

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s