En liten glimt av den stora omgörningen

Jag håller sakta men säkert på att gå igenom alla mina hundratals foton av när vi gjorde om hela baksidan av trädgården under fyra års tid… Trädgårdslanden, Solrabatten och Lundområdet är redan utlagda, nu har jag lagt ut ett bildspel på Örtagården också. Vill du se hur det såg ut innan och hur det ser ut nu, så titta under Våra trädgårdsprojekt. Jag hoppas kunna lägga ut resterande bilder nu under februari, så håll utkik.

Här nedan ser du hur vattenstenen ser ut på kvällen när belysningen gör att vattnet nästan ser ut som en eldslåga. Jag är så glad att säljaren övertalade oss att satsa på belysning också! Även om det känns oändligt långt borta nu, så blir det ljumma sommarkvällar även i år…
vattensten kväll

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s