Kärlek och blommor

Jag älskar vår trädgård och jag älskar alla olika växter där som skänker mig så mycket glädje år efter år. Men ska jag skriva specifikt om KÄRLEK som är veckans tema i Blommig fredag så finns det bara en sak att visa:
brudbukett

Det här är min brudbukett. Jag band den själv kvällen innan vårt bröllop för nio och ett halvt år sedan. Den bestod av olika sorters Austinrosor, lavendelkvistar, jätteverbena och små vita pompom-dahlior omgivna av mörkgröna pionblad. Den fick stå i kylskåp över natten och, ja, den höll hela bröllopsdagen. Så varje gång jag ser mina Austinrosor blomma i Rosenrabatten så tänker jag på C och vårt bröllop. Det är kärlek för mig.

19 tankar på “Kärlek och blommor

    • Ja, jag är så glad att jag ”vågade” göra det! Det var underbar att ha en bukett som doftade! Fast jag erkänner att jag gjorde en testbukett några veckor innan för att se att jag kunde och att buketten höll en hel dag.

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s