Dammar, stenpartier och pioner del II

Tidigt i våras berättade jag om min mamma och hennes sambos trädgård. Jag ser att det är många besökare som hamnar här på bloggen när de letar efter inspiration kring dammar och stenpartier, så därför tänkte jag visa hur trädgården ser ut senare på säsongen när pioner, magnolia och liljor blommar som vackrast och området kring de tre dammarna och bäcken är klätt i grönska. Nu hoppar det lite i tid mellan vår/sommar på bilderna, men det får ni stå ut med. Bilderna har jag fått låna av min mamma.

Om du tycker att bildspelet bläddrar för snabbt, för pilen över bilden, tryck på stopp och stega sedan fram bilderna i din egen takt.

Detta bildspel kräver JavaScript.

21

14 tankar på “Dammar, stenpartier och pioner del II

 1. Vilken fantastisk vacker trädgård. Kul att få följa med i bildspelet runt bland rabatter och dammar.
  Din svarta Krollilja ‘Norrland’ kommer att vara snygg i lundpartiet tillsammans med de andra krolliljorna.
  Viken lycka att du fick tag i en lök :=) Jag vet att Larz med webbutiken Spezialplant har till försäljning i alla fall nästa vår. Men du kanske fick tag på den hos någon annan.

  Ha det bäst!

 2. Nej men … jag är helt stum! Vilken underbar trädgård! Vilken lycka att kunna ha så stora fina dammområden. Ibland önskar man att man hade en större trädgård 🙂 Tack för att du lade ut det här fantastiska bildspelet.

  Kram Anita

  • Det ska jag absolut göra. Har trädgårdsintresset i ytterligare en generation till bakåt, så det finns att brås på, även om vi alla har haft/har lite olika tycke och smak på vad vi tycker om i trädgården. Gamla sorters perenner växer numera i vår trädgård och minner om tidigare generationer. Jag tycker om när växter bär på en historia.

 3. Pingback: Omgörningen av framsidan – 2022 års största trädgårdsprojektet inlett | Kristinas oas

 4. Pingback: 2022 års trädgårdsplaner – så här gick det | Kristinas oas

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s