Vårteckensspaning 12 februari

Flera trädgårdsbloggare har visat upp vårtecken i sina trädgårdar, så jag gav mig ut på spaning jag också. Fåglarna kvittrade, det var vår i luften och har man sett! Inte bara ett vårtecken, utan många! 🙂

vårtecken 12 feb snödroppe
Snödroppar…
vårtecken 12 feb krokus
…botaniska krokus…
vårtecken 12 feb cyclamen
… och cyklamen, Cyclamen coum, blommade!


Fler vårtecken i rabatterna. Vill du se bilderna i större storlek, så klicka bara på dem.

8 tankar på “Vårteckensspaning 12 februari

 1. Nej men oj! Helt otroligt. Här är det just nu snöstorm. Men det blir nog inte så mycket av det för det är plusgrader. Men så många vårtecken har jag inte hos mig. Men blir det sol någon dag (känns som det var länge sedan av den varan) så ska jag ge mig ut med kameran.

  Kram Anita

  • Det lustiga var att jag hade inte ens sett krokusarna! De växte under vår avenboksberså och krokusarna längre ut i rabatten blommade inte… Men när jag spanade efter vintergäck så fick jag syn på dem. Hoppas du också hittar några vårtecken.
   Kram Kristina

 2. Fina vårtecken och de är efterlängtade, men jag är så glad över att småfåglarna sjunker om vår, vår, vår 🙂

  Kram, Carina

 3. Fina vårtecken och de är efterlängtade, men jag är så glad över att småfåglarna sjunker om vår, vår, vår 🙂

  Kram, Carina

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s