29 grader i poolen

Man ska inte klaga över värmen, så det gör jag inte. Konstaterar bara att det sådana här dagar är skönt att kunna bada när man kommer hem från jobbet. När termometern visar 29 grader i vattnet vågar till och med en badkruka som jag mig i och tycker att det är skönt.

22 juli 14 bad pool 6
Poolen ligger inpassad mot Lundområdet och de höga träden är vår bigarråträd och plommonträd.22 juli 14 bad 1
Barnen, utom lillstumpan som är gipsad, njuter av att kunna bada på hemmaplan så ofta de vill.
22 juli 14 bad pool 3
Nu är det varmt i poolen, 29 grader var det på tisdagskvällen.

 

 

13 tankar på “29 grader i poolen

 1. Vilken lyx med egen pool! Härligt! Svårt att få plats med här… men hörde av några att de skaffat utomhusdusch som de enkelt monterat i trädgården. Förvisso svårt att direkt bada i, men blötan och svalkan ges iallafall. Kan behövas dessa varma – och underbara – dagar. Vilka kvällar!!!
  Simma lugnt! =o))
  kram
  Katarina

  • Utomhusdusch ger skön svalka det också, om än på annat sätt. Plats och plats, vi fick ju göra om halva trädgården för att få in den. 😉 Men det är sådana här dagar som jag tänker att det var värt det. Underbara kvällar är det.
   Kram Kristina

 2. Så praktiskt med en gratis uppvärmd pool i trädgården. Det förstår jag att alla gillar. Synd bara om lillstumpan som inte får vara med och bada. Konstigt nog känner jag flera stycken som har brutit armen i olika slags olyckor i år.
  Ha det bra.
  Luna

  • Ja, det är skönt att slippa åka iväg när man kommer hem från jobbet, jag gillar att vara hemma och ta det lugnt då. De stora barnen badar alltid tillsammans och talar om när de går till poolen så vi vet. När lilltjejen är med och badar (innan gips…) så ser vi till att vara inom hojthåll i trädgården. Finns ju alltid lite växter att pyssla med under tiden, eller så kan man sitta och läsa en tidning eller två i skuggan.
   Kram Kristina

 3. Härligt det ser ut! Jobbigt med gips, till William beställde vi en vattentät ”plastpåse” i ”armform” (fanns två olika storlekar), och den trädde vi på armen när han skulle duscha och bada. Så då blev det precis som att duscha vanligt. Jättebra!
  Ha det gott
  Kram Maria

  • De där plastpåsarna fanns inte i barnstorlek där vi bor, så det blir till att använda ”vanlig” plastpåse vid dusch. Går bra det också, som tur är. Bad i pool funkar tyvärr inte, plastpåse eller inte, för att armen ska hållas ovan vattenytan glöms bort av lilla fröken efter typ fem sekunder… 😉 Så vi får väl hålla tummarna för att badvädret håller i sig ett tag.
   Ha det fint du också!
   Kram Kristina

 4. Oh, vad härligt det ser ut! Här i Wales har vi också vackert väder, runt 26 grader och sol! Tänk att få använda orden sol och Wales i samma mening,ha, ha! Ha det skönt!

  • 🙂 Fast jag minns en mycket solig vecka i Wales för sisådär 22 år sedan när jag var där på semester med min au pair-familj. Fantastiskt landskap, skulle gärna återvända någon gång.
   Ha det fint du också!

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s