Min framtida aurikel-hylla

Jag gav ju en vink för någon vecka sedan att jag hade hittat Hyllan med stort H som jag har tänkt använda till en aurikelteater.Aurikel hylla 4
Aurikler på Ryton Gardens i England.

Jag har länge varit förtjust i aurikler, men det stora dilemmat har varit var jag skulle ha dem? Och självklart vill jag ha en visningsplats, en teater, där man kan få upp blommorna i lite bättre titt-höjd. Min framtidsplan var att sätta en hylla på framtida trädgårdsboden (som ska byggas nästa år).Aurikel hylla 5

Jag har verkligen inte letat hyllor, men på Ebbamåla Bruk råkade jag snubbla över den här i fabriksboden.Aurikel hylla 1

Inte gjord där förstås, men den kändes bara helt rätt. Så efter lite beslutsvånda fick den följa med hem. De hade bara de exemplar som hängde på väggen och ja, ni vet hur det är, då kan man ge sig sjutton på att det är hopplöst att hitta en sådan någon annanstans. Så nu är hyllan införskaffad – bara växterna som fattas… 🙂 Men det får bli nästa år!Aurikel hylla 2
Ni får tänka er lerkrukorna och auriklerna i hyllan – det gjorde jag!

Aurikel hylla 3
Hylla i ståltråd, jag ska sprejlacka den så den tål utebruk lite bättre (och så får den bara sitta upp under ”visningsperioden”).

8 tankar på “Min framtida aurikel-hylla

  1. Så fin hyllan var och så klokt att börja med hyllan och sen leta auriklerna. Brukar börja tvärtom för mig 🙂

    Kram, Carina

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s