Just nu i trädgården

Veckans tema för Blommig fredag är Så här ser det ut i trädgården just nu. De två senaste dagarna har vår trädgård befunnit sig i mörker när jag har passerat, men i dag var jag hemma dagtid och kunde ta en tur med kameran.

Här kommer bilder på hur det ser ut – och några vårtecken hittade jag allt! Tycker du att bildspelet går för fort, klicka stop och stega sedan fram bland bilderna i egen takt.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

 

 

Cyklamen i blom!

6 tankar på “Just nu i trädgården

  1. det var mycket vår här ser jag hur underbart som helst, ja ja jag kommer nog ikapp ska du se,hihihi.
    Ha en fin vecka
    kram Meta

    • Mmm, det underliga är ju att trots att våren kommer vid lite olika tidpunkter brukar det mesta ha kommit i fatt fram i sommar… Vilket jag brukar trösta mig själv med när jag glömt så något som borde ha såtts en månad tidigare. Ha en riktigt fin vecka du med! Kram Kristina

  2. Vilka vackra bilder på din trädgård :)) Bildspelet är helt fantastiskt Nu kommer verkligen våren och gör det kalla vita till värme och sol :))))

Lämna gärna en kommentar, det är så roligt att ha kontakt med dig som läser här! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s